با عرض سلام خدمت شما والدین گرامی و با تشکر از انتخاب صحیح شما برای شرکت در آزمون هدایت شغلی-تحصیلی (هشت)
به جرأت میتوان گفت که مهمترین دغدغه شما والدین محترم تحصیلات و آینده کاری فرزندتان میباشد، مسئلهای که از دیرباز مورد توجه ارگانهای دولتی نیز بوده است چراکه مستقیماً با مسئله پیشرفت کشور در ارتباط است.
افرادی که در جایگاههای شغلی غیر مرتبط مشغول بکار هستند، افرادی که اصلاً از وضعیت شغلی خود رضایتی ندارند، افرادی که به اشتباه وارد یک رشته تحصیلی میشوند و به اشتباه فکر میکنند که شاید وضعیتشان بهبود یابد و دیگر موارد که همه ناشی از یک “انتخاب و تصمیم” اشتباه میباشند.
در حال حاضر اولین دغدغه شما والدین گرامی قبولی فرزندتان در کنکور به هر نحو ممکن نیست چرا که همانطور که مطلع هستید بازار کار بسیاری از رشته ها اشباع شده اند. رقابت اصلی در رشته هایی است که بازارکار و آینده شغلی مطلوب دارند و از طرفی انتخاب رشته صحیح برای فرزندتان از هر امری مهم تر می باشد.
این امر بی شک شما والدین با تجربه را بر این می دارد که از همان ابتدا فرزندتان را با انتخاب رشته صحیح در مسیر درست قرار دهید شما اولیای گرامی که بی شک حاضر هستید هر هزینه ای برای آینده ی فرزند دلبند خود کنید بهترین نقطه شروع، یک انتخاب درست است تا از اشتباهاتی که واقعا آینده فرزندتان را به خطر می اندازد جلوگیری نمایید.
مؤسسه هدایت فرهیختگان جوان (نمایندگی استان البرز)، با بیش از ۶ سال فعالیت، پژوهشی مستمر و متمرکز بر موضوع هدایت شغلی-تحصیلی و بررسی کلیه نظریات، مدلها و سامانههای موفق طراحیشده در دنیا موفق به ارائه مدلی کاربردی در این زمینه شده است و میتوان ادعا کرد که سامانه هدایت شغلی-تحصیلی (هشت) میتواند در کنار مدل های برتر دنیا قرار بگیرد تا فرزندان شما را در انتخاب مسیر مناسب همراهی کند.
از جمله نظریات مهم در زمینهی مشاوره شغلی، نظریهی شغلی–شخصیتی هالند است. نظریه شخصیت های شغلی و محیطهای کاری هالند، همچون نظریهی سازش شغلی داویس و لافکویست از جمله نظریههای جور بودن شخص–محیط به حساب میآید.
روانشناسی شخص–محیط براساس این فرضیه اساسی رشد یافته است که بین افراد و محیطهای کاریشان ارتباط متقابل وجود دارد؛ یعنی افراد بر محیط تاثیر میگذارند و محیط نیز بر افراد
نظریهی تصمیمگیری شغلی هالند، نظریهی همخوانی شغل و شخصیت است که حدود ۵۰ سال توسط هالند و دیگران بهکار رفته و هماکنون نیز در مدارس، دانشگاهها، بازار کار و دیگر محیطها مورد استفاده قرار میگیرد.
همچنین سودمندی و اعتبار آن در کشورهای آمریکایی، اروپایی، آسیایی، استرالیایی و آفریقایی مورد تایید قرار گرفته است ما نیز با تاثیر از نظریه ی هالند سعی داشتیم تا در سامانه هدایت شغلی-تحصیلی (هشت) آزمون های خود را در چهار سطح: علایق، توانایی، ارزش های کاری و مشکلات تصمیم گیری افراد ارائه داده و همراه مسیر دانش آموزان، دانشجویان و دانش آموختگان گرامی باشیم